top of page

Persoonlijke coaching Loop je steeds weer tegen dezelfde problemen aan en lukt het maar niet om de dingen anders te doen? Of heb je eigenlijk je leven heel goed op orde, maar zijn er maar zo weinig momenten dat je echt gelukkig bent? Vraag je je wel eens af of je trouw bent aan jezelf? Is je leven in balans?

Bij persoonlijke coaching gaan we samen kijken naar de patronen van jouw leven en gedrag. We onderzoeken samen waar je gelukkig van wordt maar ook waar je (steeds weer) tegenaan loopt. We kijken hoe je dit kunt veranderen. Soms is inzicht krijgen in de herkomst van je gedrag al genoeg. Of zie je ineens dat het gedrag je eigenlijk heel veel brengt. Maar vaak wil je naast inzicht ook het vermogen krijgen om het anders te doen. Samen kijken we wat daarvoor nodig is.

Tijdens de gesprekken en oefeningen doe je inzichten over jezelf op. Inzichten over gebeurtenissen uit het verleden kunnen je helpen het heden te veranderen. Door te ontdekken wat de betekenis van zo’n gebeurtenis voor jou heeft en te herkennen wat je voelt, kun je zien wat een oplossing kan zijn in het nu. Je leert, door oefeningen en gesprekken, hoe je invloed hebt op je eigen gedachten en gedrag.

lucas-wesney-ZNz5UPRb2N8-unsplash.jpg

Hoe lang een traject duurt, daar heb je zelf natuurlijk invloed op. Gemiddeld zijn er zo’n 4 tot 6 gesprekken nodig om inzicht te krijgen en te leren hoe je het anders kunt doen. Je kunt ten alle tijden stoppen of aangeven dat je iets anders zou willen. Ik maak tijdens de persoonlijke coaching o.a. gebruik van NLP-technieken (Neuro Linguïstisch Programmeren) en IEMT (Intergral Eye Moevement Therapie) en kijken we  vanuit een systemisch perspectief naar jou.

Het kan voorkomen dat ik je doorverwijs, omdat ik denk dat iemand anders je beter kan helpen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat je aan het eind van het traject voelt dat je op de goede weg bent. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je daarin te helpen.

Mijn praktijk aan huis bevindt zich vlak bij de hei. Het is ook mogelijk om een wandeling te maken tijdens de coachingssessie.

bottom of page