top of page

Over mij Van jongs af aan ben ik gefascineerd door liefde en geluk. Hoe liefde, verbinding voelen met een ander ons diep kan raken, hoe de wereld er stralend uit kan zien met de juiste persoon naast je. Hoe vol je kunt lachen als je met iemand bent met eenzelfde gevoel voor humor. Hoe je lijf kan nagloeien van een aanraking, een kus of slechts een liefdevolle blik. Hoe gelukkig je soms met kleine dingen kunt zijn.

Maar ook hoe iemand ons bewust of onbewust kan raken in het diepst van onze ziel. Hoe afwijzing (bijna) fysiek pijn kan doen, hoe grauw de wereld kan zijn als je niet meer weet of voelt wat geluk is.

Waarom danst de een zo makkelijk door het leven en lijkt de liefde soms zo probleemloos fantastisch en moeten de anderen zo hard werken om staande te blijven en kent vrijwel elke relatie zijn moeilijke periodes? Waarom ben je soms zo gelukkig en gaan een andere keer alle dingen zo stroef? De kwaliteit van de relaties die ik heb met mijn man, kinderen, familie en vrienden zijn de belangrijkste factor in mijn geluksgevoel.

BOXimages-Simone.jpg

Opgeleid als architect hoopte ik een positieve bijdrage te leveren aan de wereld door mooie gebouwen te maken. Maar met de jaren kwam meer en meer het inzicht dat voor mij geluk zit in de mens en de relaties die hij of zij heeft en dat ik daar bij de kern aan wil bijdragen. Het was geen gemakkelijke keuze me om te scholen tot coach, maar wel een keuze die me heel veel persoonlijke groei en geluk heeft gebracht. Ik ben dankbaar dat ik, mede door mijn lief, deze kant van mezelf mag ontwikkelen en mag inzetten om hopelijk ook anderen te helpen trouw te zijn aan zichzelf.

Als coach vind ik het waardevol te zien wat er gebeurt als je inzichten krijgt en leert om regie te krijgen over je eigen handelen en gedachtes. Ik hoop een plek te bieden waar alles er mag zijn, er geen oordeel is en waar we samen op zoek gaan naar de kern, naar wat je nodig hebt om de dingen anders te doen en meer te halen uit jezelf en de relaties om je heen.  

Naast eigen praktijk, werk ik bij de verloskundige praktijk het Geboortehuis in Bussum als coach en begeleid ik vrouwen en soms hun partners in alle emoties die er rondom een zwangerschap en bevalling kunnen zijn.  Ik vind dit ontzettend fijn om te doen. Het krijgen van een kindje is zo’n bijzondere, maar ook spannende periode, waarin er veel verandert in je leven. Het voelt heel waardevol dat ik mag bijdragen  aaan deze periode in iemands leven. 

bottom of page